-
وضعیت : نامشخص است
-
دسته بندی ها : بخشنامه های مالیاتی
-
تاریخ بخشنامه : ۱۳۸۳/۰۱/۱۹
-
502 شماره بخشنامه :
در صورتی که فایل پیوست، متن بخشنامه، شماره و یا هر قسمتی از بخشنامه دارای خطا می باشد در کادر توضیحات وارد نمایید.
بانک جامع بخشنامه ها
آموزش مالیات
تاریخ: 1383/01/19
پیوست:
جناب آقای سیف رئیس محترم هیأت مدیره و مدیر عامل بانک ملی احتراما : پیرو نامه شماره 9757 مورخ 1382/03/04 و بازگشت به نامه شماره 1-17/960 مورخ 1382/04/29 با توجه به تفاهمات به عمل آمده و نامه شماره 6001/276/1422 مورخ 1383/01/18 (تصویر پیوست) نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در خصوص چگونگی وصول عوارض خروج از کشور موضوع بند (ی) ماده (4) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری وصول عوارض و سایر وجوه از تولید کنندگان کالا، ارائه دهندگان خدمات و کالاهای وارداتی مصوب 1382/10/22 و آئین نامه اجرایی آن موارد ذیل را به استحضار می رساند:
1- به استناد بند (ی) ماده (4) قانون یاد شده بابت خروج هر مسافر از مرزهای هوایی برای نوبت اول در هر سال یکصد هزار (100,000) ریال و برای نـوبـت هـای بعـدی در هـمان سـال مـبلغ یکصـد و پـنجاه هـزار ریال (150,000) ریال و از مـرزهـای دریایـی و زمـینی سـی هزار (30,000) ریال تعیین شده است، که کلیه مسافران منجمله همراهان مکلف به پرداخت آن می باشند.
2- به استناد ماده (15) آئین نامه اجرایی صدرالاشاره و تبصره های آن "مسافرانی که به خارج از کشور عزیمت می نمایند ،مکلفند وجوه مذکور را به حساب تعیین شده واریز و فیش واریزی را در مبادی خروجی به نیروی انتظامی ارائه نمایند. نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است رسید پرداخت وجوه را در هنگام خروج مسافر از مبادی خروجی کشور از مسافران [به استثنای دارندگان گذرنامه های سیاسی وخدمت، خدمه خطوط پروازی و سایر وسایل نقلیه عمومی زمینی و دریایی، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور (دارندگان اجازه خروج دانشجویی)، بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی جهت درمان به خارج از کشور اعزام می گردند، دارندگان پروانه گذر مرزی وجانبازان انقلاب اسلامی که برای معالجه به کشورهای دیگر اعزام می شوند] اخذ نمایند.
3- کلیه واحدهای بانک ملی از تاریخ 1383/01/20 وفق مقررات فوق الذکر از ممهور وپرفراژ نمودن گذرنامه مسافرین عازم خارج از کشور مبنی بر پرداخت عوارض خروج خودداری نمایند .
4- عوارض خروج از کشور از مسافرین را با صدور قبض سه نسخه ای برای هر مسافر اعم از دارنده گذرنامه و همراه و درج مشخصات مسافر به صورت جداگانه مطابق مقررات یاد شده دریافت وبه حساب های مربوط واریز نمایند.
5- یک نسخه از قبض مربوط را به پرداخت کننده تحویل ویک نسخه را برای حسابداری دارنده حساب (در تهران اداره کل کالا و خدمات و در سایر استان ها به اداره کل امور مالیاتی استان ذیربط) ارسال نمایند . خواهشمند است دستور فرمائید به منظور جلوگیری از بروز مشکلات برای مسافرین عازم خارج از کشور مراتب فوق الذکر را در اسرع وقت به واحدهای بانک ملی در سراسر کشور ابلاغ نمایند . شایان ذکر است این سازمان آمادگی خود را جهت هماهنگی بیشتر در این خصوص اعلام می دارد.
عیسی شهسوار خجسته
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور
شماره: 6001/276/1422 تاریخ: 1383/01/18 پیوست: از معاونت اطلاعات ناجا، اداره کل امور اتباع خارجه به فرماندهان محترم انتظامی سراسر کشور و اطلاعات اتباع خارجه، منطقه ویژه کیش موضوع : عوارض خروج از کشور سلام علیکم احتراما; به موجب بند ((ی)) ماده 4 قانون موسوم به تجمیع عوارض و ماده 15 آئین نامه اجرائی قانون مزبور و تفاهمنامه جلسه مورخ 1382/11/19 فی ما بین نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارائی کشور با جانشینان معاونت اطلاعات ناجا و اینکه منبعد بانک های ملی سراسر کشور موضوع اخذ عوارض خروج از کشور را در گذرنامه های مسافرین ثبت و پرفراژ نخواهند شد; خواهشمند است دستور فرمائید موارد ذیل به کلیه مدیریت ها و دفاتر کنترل گذرنامه مرزی اعلام تا بدین نحو اقدام نمایند.
1- از تاریخ 1383/01/20 پرسنل دفاتر کنترل گذرنامه در مرزهای سه گانه (زمینی- هوایی- دریائی) رسیدهای دریافتی عوارض های خروج از کشور صادر، توسط بانک های ملی سراسر کشور از مسافرین اخذ نمایند.
2- رسیدهای دریافتی پس از کنترل (مبلغ، همراهان، دفعات تردد، نوع گذرنامه) به تاریخ روز ابطال گردد. (با مهر باطل شد.)
3- رسیدهای جمع آوری شده فوق الذکر در پایان هر ماه به نماینده معرفی شده از سوی ادارات کل امور مالیاتی استان مربوطه و در تهران به اداره کل امور مالیاتی کالا و خدمات تحویل گردد.
نظرات کاربران
تعداد نظرات : 0