خبر خوب: کتاب "قانون مالیات رو قورت بده" موجود شد! (کلیک کنید)

تقسیط اجرای تبصره 1 ماده 66 قانون تأمین اجتماعی

جزییات بخشنامه

سازمان تامین اجتماعی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
ن ۱۰۰۰٫۹۸٫۴۵,۳ ۹۸,۴,۱
پیوست
موضوع تقسیط اجرای تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون تامین اجتماعی
اداره کل تامین اجتماعی استان .....
پیرو دستور العمل تنقیح و تلخیص نحوه اجرای ماده ۶۶ قانون به شماره ۱۰۰۰٫۹۵٫۱۳۳۷۳ مورخ ۱۳۹۵٫۱۲٫۱۷ و به منظور ایجاد رویه واحد و مساعدت با کارفرما بخصوص کارفرمایان کارگاههای کوچک صنفی و یا کارگاه هایی که برای بیش از یک نفر از بیمه شدگان کارگاه حادثه ناشی از کار رخ داده و متقاضی اجرای تبصره «۱» ماده ۶۶ قانون پرداخت معادل ده سال خسارات وارده به سازمان به صورت اقساط میباشد نظر واحدهای اجرایی را به رعایت موارد ذیل جلب مینماید:
 

دستورالعمل نحوه تقسیط خسارات و مستمری کارفرمایان مقصر


(۱) حسب مفاد بند ۲۲ دستورالعمل یاد شده و در راستای محاسبه و تعیین مجموع هزینه های درمان تعهدات کوتاه مدت و تعهدات بلند مدت ارائه شده به بیمه شدگان واحد امور فنی مستمریها می بایست از تاریخ صدور این بخشنامه از فرم نمونه شماره ۵ جایگزین » - پیوست - به جای فرم نمونه شماره ۵ دستور العمل صدر الاشاره استفاده نماید.
(۲) در مواردی که کارفرمای مقصر تمایل به پرداخت ده سال مستمری موضوع تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون را به صورت اقساط (حداکثر ۳۶ قسط ماهانه داشته باشد در اینصورت می بایست نسبت به تکمیل فرم نمونه شماره ۶ جایگزین - پیوست به جای فرم نمونه شماره (۶) اقدام و مراتب آمادگی خود در پذیرش شرایط تعیین شده از سوی سازمان الف پرداخت معادل ده سال مستمری بعلاوه مستمری دوره تقسیط، ب- ارائه ضمانت ها و وثایق کافی ج تعهد پرداخت اقساط در سر رسیدهای تعیین شده را اعلام و فرم مذکور را به واحد امور فنی مستمریها تحویل نماید.
(۳) پس از تحویل فرم نمونه شماره ۶ جایگزین از سوی کارفرمای مقصر واحد امور فنی مستمریها باید نسبت به محاسبه ده سال خسارات وارده به سازمان بعلاوه مستمری دوره تقسیط بر اساس ضوابط مقرر در دستور العمل صدر الاشاره و با تکمیل فرم نمونه شماره ۸ جایگزین فایل پیوست اقدام و مراتب را جهت پرداخت یا تقسیط خسارات به واحد وصول حق بیمه اعلام نماید.
(۴) واحد وصول حق بیمه ظرف مدت ۴۸ ساعت پس از دریافت فرم نمونه شماره ۸ جایگزین از واحد امور فنی مستمریها می بایست نسبت به صدور اخطاریه و ابلاغ آن به کارفرمای متقاضی و پس از اخذ تضامین کافی نسبت به تقسیط خسارات برابر مقررات اقدام نماید.
(۵) در خصوص اخذ ضمانت نامه ها و وثایق کافی موضوع بند (۲) وفق بخشنامه ۲۴٫۲ جدید درآمد می بایست اقدام گردد.
ش ش : ۳۹۶۸۹۳۵۴
جمهوری اسلامی ایران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
(۶) در مواردی که کارفرما به دلیل وضعیت بحرانی توان پرداخت ده سال مستمری موضوع تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون را طی ۳۶ قسط ماهیانه نداشته باشد با اخذ مجوز مدیر کل استان موضوع بخشنامه شماره ۱۰۰۰٫۹۶٫۱۰۳۹۲ مورخ ۹۶٫۹٫۲۶ تقسیط بدهی حداکثر تا ۴۵ قسط ماهیانه مجاز خواهد بود.
(۷) هر گونه دستور با مجوز موضوع مصوبه یاد شده جهت تقسیط بیش از ۴۵ قسط ماهیانه با رعایت بخشنامه فوق الذکر و با اخذ مجوز از ستاد مرکزی قابل اجرا خواهد بود.
(۸) در مواردی که کارفرما از پرداخت هر یک از اقساط خسارات موضوع تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون تا سر رسید قسط بعدی خودداری نماید واحد وصول حق بیمه می بایست نسبت به تبدیل به حال نمودن اقساط و در خواست صدور اجرائیه اقدام و واحد اجرائیات نیز از طریق تضامین اخذ شده وفق بخشنامه ۲۴ و ۲۴٫۲ جدید درآمد نسبت به پیگیری و وصول مطالبات برابر مقررات اقدام نماید.
توجه ۱ در صورت پرداخت کلیه اقساط در سر رسیدهای مقرر استرداد وثیقه تودیع شده بلامانع خواهد بود. توجه ۲ در ارتباط با ضمانت نامه معتبر بانکی ۶ ماهه قابل تمدید رعایت مفاد بخشنامه ۲۴ جدید درآمد الزامی می باشد.
(۹) پس از ارائه تضامین کافی و صدور تقسیط نامه حسب بند ۴ و ۵ این دستور العمل واحد وصول حق بیمه مراتب را به واحد امور فنی مستمریها اعلام تا وفق مفاد بند ۳۵ دستورالعمل موصوف نسبت به توقف اجرای ماده ۶۶ قانون اقدام گردد.
(۱۰) واحدهای اجرایی با توجه به حداکثر مهلت تعیین شده یک ماهه از تاریخ ابلاغ در فرم نمونه شماره ۵ جایگزین برای مقصر به منظور پرداخت یکجا و یا اقساط خسارات وارده به سازمان ظرف مهلت یک ماه از تاریخ ارائه فرم نمونه شماره ۶ جایگزین نسبت به محاسبه و ابلاغ خسارات به مقصر اقدام نمایند.
مثال چنانچه کارفرمایی در بروز حادثه ناشی از کار احدی از بیمه شدگان خود که در سال ۱۳۹۲ اتفاق افتاده به میزان ۴۰ درصد مقصر شناخته شده باشد با ارائه درخواست در سال ۱۳۹۸ متقاضی اجرای تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون با دوره تقسیط ۲۴ ماهه گردد با فرض اینکه مجموع مستمری و مزایای جانبی پرداختی به مستمری بگیر در سال ۱۳۹۸ ماهانه مبلغ ۱۸ میلیون ریال و مبلغ عیدی ۱۰ میلیون ریال آخرین سال قبل از تقاضا باشد، محاسبات به شرح ذیل خواهد بود
دوره تقسیط برابر است با :
دوره تقسیط بعلاوه ۱۰ سال برابر است با
با توجه به میزان قصور کارفرما خسارات وارده ماهانه برابر است با
تهران : خیابان آزادی، پلاک ۳۵۸ که پسی: ۱۳۵۷۱۶۵۸۵ تلفن : ۶۲۵۰۱
آ( بس ١/٩٨/٤٥١٣"
۹۸٫۴ ,۱
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
۴۰ ( عیدی) مدت به سال مستمری و مزایای جانبی ماهانه مدت به ماه مبلغ خسارات به ریال)
۱,۰۸۴۸۰۰,۰۰۰ (ریال) - ۴۰ [ ( ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱۲) (۱۸,۰۰۰,۰۰۰ - ۱۴۴)]
مبلغ هر قسط ماهانه برابر است با :
۴۵,۲۰۰,۰۰۰ (ریال) - ۱,۰۸۴,۸۰۰,۰۰۰٫۲۴ - مبلغ اقساط خسارات
شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تأمین مکلف است نسبت به تهیه و ساخت نرم افزار مربوطه با هماهنگی ادارات کل وصول حق بیمه امور فنی مستمریها و امور فنی بیمه شدگان اقدام نماید.
مسئول حسن اجرای این بخشنامه مدیران کل معاونین بیمه ای و رؤسا و کارشناسان ارشد وصول حق بیمه اجرائیات امور فنی مستمریها و امور فنی بیمه شدگان و امور مالی ادارات کل استانها و رؤسا و مسئولین شعب تابعه و سایر واحدهای مرتبط و شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین خواهند بود.

مطالب مرتبط

آموزه‌های حسابداری

25 اردیبهشت 1401

تسعیر ارز چیست و چگونه محاسبه می شود

15

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

تکالیف مالیاتی مشاغل و شرکت ها

1

دقیقه مطالعه

3

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

مهارت‌های فردی در محیط کار

13 خرداد 1401

اشتباه فاحش حسابداران برای ورود به بازار کار

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه