خبر خوب: کتاب "قانون مالیات رو قورت بده" موجود شد! (کلیک کنید)

بخشنامه شماره ۱۰۰/۴۹۲۶۶/۹۰۰۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۵

جزییات بخشنامه

تاریخ: 1391/11/25
شماره: 100/45272/9000
موضوع: بخشنامه شماره ۱۰۰/۴۹۲۶۶/۹۰۰۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۵
جناب آقای سینجلی جاسبی رئیس محترم هیأت مدیره و مدیرعامل روزنامه رسمی کشور تصویر بخشنامه شماره ۱۰۰/۴۵۲۶۶/۹۰۰۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۵ ریاست محترم قوه قضائیه جهت درج در روزنامه رسمی به پیوست ارسال می‌گردد.

مدیر کل دبیرخانه قوه قضائيه - محسن محدث
 
 

بخشنامه تشکیل ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی در انتخابات ۱۳۹۲


تاریخ: 1391/11/25
شماره: ۱۰۰/۴۵۲۶۶/۹۰۰۰ 
«بخشنامه»
با توجه به نتایج مؤثر عملکرد ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پیشگیری و کاهش جرایم و نظر به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در خرداد ماه سال ۱۳۹۲ و در اجرای تبصره ۲ ماده ۳۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری که «تشکیلات قضایی هر شهرستان یا بخش به منظور پیشگیری از وقوع جرم اقدامات لازم را در محدوده مقررات معمول می‌دارد» و سایر موادی که مشتمل بر جرایم انتخابات ریاست جمهوری است از قبیل مواد: ۲۴، ۳۳، تبصره ۲ ماده ۳۸ و ۳۹، ۶۸، ۶۹، ۷۰، ۷۱، ۷۳ و فصل هشتم قانون (مجازات) و موادی که ناظر بر جرایم انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است از قبیل مواد:
۲۹ و ۶۷ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران مصوب سال ۱۳۷۵ در سه مرحله قبل، حین و پس از برگزاری انتخابات، ضروری است با هماهنگی و برنامه‌ریزی مناسب، منسجم و اثربخش اقدامات ذیل صورت پذیرد:
  1. در مراکز استان ستاد ویژه‌ای جهت پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی به مسئولیت رئیس کل دادگستری با حضور دادستان مسئولان و نمایندگان نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط قضایی تشکیل می‌شود و ضمن رصد و پایش مستمر امور و فعالیت و استفاده از ظرفیت سایر نهادهای مسئول، تدابیر و تمهیدات لازم را نسبت به اجرا و اعمال دقیق قانون و نیز پیش‌بینی و پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی معمول دارند.
  2. در کلیه شهرستان‌های استان ستاد مشابهی با مسئولیت رئیس دادگستری شهرستان و با ترکیب رده متناظر استانی، زیر نظر ستاد ویژه استان وظایف محوله را انجام دهند.
  3. ستاد ویژه در مرکز و با ترکیب نمایندگان دستگاه‌ها، نهادها و ارگان‌های قضایی مرتبط با انتخابات به مسئولیت دادستان کل کشور و قائم مقامی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و دبیری اداره کل ذیربط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم تشکیل و ضمن هدایت و هماهنگی ستادهای استانی و استفاده از ظرفیت سایر نهادهای مرتبط تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه و اقدامات لازم و ضروری را در حدود قوانین و مقررات اتخاذ و اقدامات مقتضی معمول نموده و از نتایج حاصله مستمراً حوزه ریاست را مطلع نمایند.
  4. رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور موظفند شعبی از دادگاه‌ها و دادسراهای حوزه قضایی تحت تصدی خود را بمنظور رسیدگی خارج از نوبت به جرائم انتخاباتی اختصاص دهند.
  5. آگاه‌سازی عمومی و توجیه، ارشاد و اقناع اشخاص حقیقی و حقوقی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌ها، کاندیداها و رؤسای ستادهای انتخاباتی آنان با هدف همسوسازی، بازدارندگی و ترویج قانون‌مداری از طریق تشریح و توضیح مفاد قانون جرایم انتخاباتی و مجازات‌های تعیین شده که از جمله وظایف اساسی و مهم ستادها محسوب می‌گردد نقش مؤثری در اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و کاهش و پیشگیری از بروز جرایم انتخاباتی داشته و انشاءالله موجب افزایش مشارکت حداکثری و ارتقاء امنیت و سالم‌سازی فضای انتخابات در سه مقطع قبل، حین و بعد از انتخابات خواهد شد.
رئیس قوه قضائيه - صادق لاریجانی

مطالب مرتبط

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

تفاوت عوارض با مالیات

1

دقیقه مطالعه

مقالات مالیاتی انگلیسی

13 خرداد 1401

دانلود رایگان مقاله حسابداری با ترجمه

2

دقیقه مطالعه

11

دقیقه مطالعه

مهارت‌های فردی در محیط کار

13 خرداد 1401

چگونه شغل خود را ترک کنیم و لذت ببریم؟

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه