خبر خوب: کتاب "قانون مالیات رو قورت بده" موجود شد! (کلیک کنید)

آئین نامه اجرایی ماده (185) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران

جزییات بخشنامه

شماره:62011/ت48038هـ
تاریخ: 1391/04/02
معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور – سازمان حفاظت محیط زیست
هیأت وزیران در جلسه مورخ 1391/02/10 بنا به پیشنهاد مشترک معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و سازمان حفاظت محیط زیست و به استنـاد مـاده (185) قـانـون بـرنـامه پنـج سـاله پنـجـم تـوسـعه جـمـهوری اسـلامی ایران – مصوب 1389- آئین نامه اجرایی ماده یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:
آئین نامه اجرایی ماده (185) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران
ماده 1- اصطلاحات زیر در این آئین نامه در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
1- پایداری: شرایطی که در آن منابع طبیعی و زیست محیطی به نحوی مورد بهره برداری قرار گیرند که حداقل شرایط برای ثبات زیست بومها حفظ شده و فرصت های تولید برای نسل های آینده به صورت مستمر باقی بماند.
2- شاخص های پایداری: مجموعه ای از معیارهای اقتصادی،‌ اجتماعی،‌ نهادی و محیط زیستی که برای سنجش و تبیین پایداری روندها و تغییرات آنها در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، نهادی و محیط زیستی مورد استفاده قرار می گیرند.
3- مدل ملی شاخص های پایداری: مدلی که براساس ویژگی های اقتصادی، اجتماعی، نهادی و فرهنگی کشور به منظور سنجش میزان پایداری محیطی تهیه شده باشد.
4- سازمان: سازمان حفاظت محیط زیست.
5- شورا: شورای عالی حفاظت محیط زیست.
6- دستگاه های اجرایی: کلیه دستگاه های موضوع ماده (222) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران.
ماده 2- سازمان موظف است با همکاری دستگاه های اجرایی عضو شورا نسبت به تعیین شاخص های پایداری محیطی، تدوین مدل ملی شاخص های پایداری و تعیین ضوابط و معیارهای پایداری ناظر بر متعادل سازی بار محیطی و کنترل اثرات توسعه بر محیط طبیعی و انسانی تا پایان سال دوم برنامه پنجم توسعه اقدام و آن را به تصویب شورا برساند.
تبصره- مصوبات شورا توسط دبیرخانه به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود.
ماده 3- دستگاه های اجرایی موظف به رعایت و اجرای ضوابط و معیارهای پایداری مصوب شورا و ارائه گزارش سالانه به سازمان می باشند.
ماده 4- مـرکـز آمـار ایـران مـوظـف اسـت نـسـبـت بـه جـمـع آوری اطلاعات شاخص های پایداری و ایجاد بانک داده های شاخص های پایداری برای کلیه سال های برنامه اقدام نماید. دستگاه های اجرایی مکلفند حسب درخواست مرکز آمار ایران اطلاعات مورد نیاز در اختیار آن مرکز قرار دهند.
ماده 5- سـازمان مـوظـف اسـت گـزارش سـالانه شــاخـص هــای پــایـداری را ضــمــن مــقــایــسـه بـا شـاخـص های بین المللی و منطقه ای، حداکثر تا پایان تیرماه سال بعد به هیأت وزیران ارائه نماید.

محمدرضا رحیمی
معاون اول رئیس جمهور

مطالب مرتبط

آموزه‌های حسابداری

21 فروردین 1404

سند حسابداری؛ امری مهم در کسب‌وکار!

2

دقیقه مطالعه

آموزه‌های اکسلی

13 خرداد 1401

استفاده از اکسل در حسابداری

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

20 تیر 1403

اهمیت وکیل مالیاتی در دادرسی

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه