آئین نامه اجرایی قانون حمایت از بازسازی و نوسازی صنایع نساجی کشور مصوب 80 و امکان استقاده مجدد از معافیت 132

جزییات بخشنامه

شماره:48476/ت 25726هـ
تاریخ:1380/10/26
پیوست:دارد
هیأت وزیران در جلسه مورخ 1380/09/28 بنا به پیشنهاد مشترک وزارت خانه های صنایع و معادن و کار و امور اجتماعی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد بند (ح) ماده واحده قانون حمایت از بازسازی و نوسازی صنایع نساجی کشور – مصوب 1380- آئین نامه اجرایی قانون یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:
((آئین نامه اجرایی قانون حمایت از باز سازی صنایع نساجی کشور – مصوب 1380-))
ماده 1- استفاده از تسهیلات قانون حمایت از بازسازی صنایع نساجی منوط به ارائه طرح توجیهی فنی و اقتصادی مورد قبول وزارت صنایع و معادن و بانک عامل می باشد.
ماده 2- ظرفیت تولید برای واحدهای مشمول موضوع بند (الف) قانون یاد شده، برابر بیشترین آمار تولید از سال 1369 تا پایان سال 1379 یا معادل آن خواهد بود، مشروط بر اینکه از هفتاد درصد (70%) ظرفیت اسمی کمتر نباشد.
ماده 3- وزارت مسکن و شهرسازی مکلف است در خصوص بند (الف) قانون مذکور و یا در صورت ضرورت حفظ کاربری اراضی موضوع نبصره بند (الف) با اعلام آمادگی مدیران واحدهای مشمول و به ترتیب اولـویتی که وزارت صنایع و مـعادن اعـلام مـی نماید، ظرف مدت یک ماه نسبت به انجام کارشناسی توسط کارشناس یا کارشناسان مرضی الطرفین و اعلام قیمت بهای زمین به قیمت کارشناسی با فرض کاربری مسکونی اقدام و ظرف مدت یک ماه پس از اعلام قیمت کارشناسی بهای آن را به حساب شرکت که توسط مدیران واحدها مشخص می گردد، واریز نماید.
تبصره – سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است اعتبار مورد نیاز وزارت مسکن و شهرسازی را پس از بررسی جهت اجرای بند (الف) قانون یاد شده و با رعایت قوانین و مقررات مربوط د رچارچوب وجوه اداره شده و یا سایر تسهیلات تأمین نماید.
ماده 4- سازمان تأمین اجتماعی موظف است آن دسته از کارگران واحدهای مشمول این قانون را که در دوران باز سازی و نوسازی (حتی واحدهایی که قبلا از بیمه بیکاری استفاده نموده اند) موقتا بیکار می گردند، ظرف مدت یک ماه پس از اعلام وزارت صنایع و معادن تحت پوشش بیمه بیکاری قرار دهد و در زمان تنظیم بودجه سالانه، عملکرد خود را به سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور ارائه نماید. چنانچه بابت اجرای این قانون نسبت به روال معمول صندوق بیمه بیکاری کسری اعتبار ایجاد گردد، میزان کسری پس از بررسی به عنوان کمک دولت به صندوق مذکور در بودجه سنواتی پیش بینی و منظور می گردد.
ماده 5- واحدهای مشمول قانون که قدمت آنها بر اساس تاریخ صدور پروانه صنعتی یا لیست بیمه کارکنان بیش از ده سال باشد، در صورت بازسازی و نوسازی اساسی موضوع بند (ز) قانون مذکور، با تأیید وزارت صنایع و معادن از تاریخ بهره برداری جدید مشمول معافیت دوره ای موضوع ماده (132) قانون مالیات های مستقیم (اصلاحی مصوب 1371/12/01) خواهند بود.
محمدرضا عارف
معاون اول رئیس جمهور

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

راهنمای جامع مالیات خانه های لوکس در ۱۴۰۳

2

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

جدول معافیت مالیات حقوق سال ۹۹

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

25 اردیبهشت 1401

جرائم مالیاتی و مجازات پیش بینی شده

1

دقیقه مطالعه

آموزه‌های حسابداری

13 خرداد 1401

شرح سیستم چیست و چرا باید تهیه شود

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه