خبر خوب: کتاب "قانون مالیات رو قورت بده" موجود شد! (کلیک کنید)

ساماندهی صادرات شمش آلومینیوم

جزییات بخشنامه

شماره: 60٫68329
تاریخ: 1400٫03٫04

جناب آقای شامانی 
مدیرکل محترم دفتر صادرات 
گمرک ج.ا.ایران 
موضوع: ساماندهی صادرات شمش آلومینیوم 

با سلام و احترام؛ 
به پیوست تصویر نامه شماره ۶۰٫۶۴۲۱۴ مورخ ۱۴۰۰٫۰۲٫۲۹ مدیرکل محترم دفتر صنایع معدنی درخصوص ساماندهی صادرات شمش آلومینیوم اصلی تحت ردیف تعرفه ۷۶۰۱۱۰۰۰ منضم به فهرست واحدهای مجاز به صادرات به همراه مشخصات و شناسه ملی ارسال میگردد.
شایان ذکر است فهرست پیوست به مدت سه ماه از تاریخ ۱۴۰۰٫۰۳٫۰۳ نیازی به تایید دفترصنایع معدنی در سامانه فرامرزی گمرک ج.ا.ا. (EPL) ندارد.
خواهشمند است مراتب یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند.

سعید عباسپور
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات
توضیحات تکمیلی:
شماره: ٦٠٫٦٤٢١٤ 
تاریخ: ١٤۰۰٫۰۲٫۲۹ 
جناب آقای عباسپور 
مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات 
موضوع: ساماندهی صادرات شمش آلومینیوم اصلی (تعرفه ۷۶۰۱۱۰۰۰) 
باسلام و احترام 
باتوجه به تصمیات جلسه شورای هماهنگی بخش معادن و صنایع معدنی مورخ  ۱۴۰۰٫۰۲٫۲۰ به پیوست فهرست واحدهای تولیدی مجاز به صادارت شمش آلومینیوم که اقدام به عرضه محصولات خود در بورس کالا نموده اند، جهت ابلاغ به گمرک جمهوری اسلامی ایران ارسال میگردد.
واحدهای لیست پیوست در صورت رعایت کف عرضه در بورس (مطابق مصوبه ۶۰٫۱۲۸۶۴۶ مورخ ۱۳۹۹٫۰۵٫۲۲) به مدت سه ماه از تاریخ ۱۴۰۰٫۰۳٫۰۳ جهت صادرات محصولات مندرج در جدول پیوست نیازی به تأیید دفتر  صنایع معدنی در سامانه فرامرزی گمرک ج.ا.ا (EPL) را ندارند.
لطفا دستور فرمائید اقدام  لازم صورت پذیرد و گزارش صادرات واحدهای مذکور به صورت ماهیانه به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار و این دفتر ارائه گردد تا در  صورت عدم رعایت کف عرضه در بورس کالا و عدم انجام تعهدات ارزی و با اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، صادرات آنها تعلیق و از لیست تمدیدی دوره بعد حذف گردند.
ضمناً درصورت وجود متقاضی جدید برای صادرات تا زمان ارسال لیست تکمیلی به گمرک صادرات متقاضیان جدید توسط این دفتر تائید می گردد.
همچنین  واحدهای تولیدی شمش آلومینیوم اصلی میتوانند برای آن مقدار از شمشی که در بورس کالا عرضه شده اما معامله نگردیده است برنامه ریزی و اقدام صادراتی بنمایند. 
سیف اله امیری 
مدیر کل دفتر صنایع معدنی 

مطالب مرتبط

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

تفاوت کد اقتصادی قدیم و جدید

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

03 بهمن 1402

دادرسی مالیاتی در برنامه هفتم توسعه

1

دقیقه مطالعه

آموزه‌های حسابداری

13 خرداد 1401

شرح سیستم چیست و چرا باید تهیه شود

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

09 بهمن 1402

مشاور مالیاتی یا حسابدار مالیاتی؟

1

دقیقه مطالعه

اخبار و اطلاعیه‌ها

28 خرداد 1403

محاسبه آنلاین مالیات طلا

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه