خبر خوب: کتاب "قانون مالیات رو قورت بده" موجود شد! (کلیک کنید)

ساماندهی صادرات محصولات مقاطع طویل فولادی

جزییات بخشنامه

شماره: 60/135795
تاریخ: ۱۴۰۰/۰۶/۰۲ 

جناب آقای عباسپور
مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات
موضوع: ساماندهی صادرات محصولات مقاطع طویل فولادی

پیرو نامه شماره ۶۰٫۱۳۳۸۶۱ مورخ ۱۴۰۰٫۶٫۱ درخصوص ساماندهی صادرات محصولات فولادی به استحضار میرساند:
با توجه به شرایط حاکم بر واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی مبنی بر اعمال محدودیت برق در تیرماه و مردادماه سالجاری و همچنین وجود بیماری کرونا و تعطیلات کرونایی لطفاً دستور فرمائید تا مورخ ۱۴۰۰٫۷٫۱ نامه طی شماره ۶۰٫۵۵۵۲۵ مورخ ۱۴۰۰٫۲٫۲۰ و اصلاحیه های بعدی (۶۰٫۶۸۶۴۱ مورخ ۱۴۰۰٫۴٫۳ و ۶۰٫۹۴۹۴۴ مورخ ۱۴۰۰٫۴٫۶ ) به قوت خود باقی بماند و نامه شماره ۶۰٫۱۳۳۸۶۱ مورخ ۱۴۰۰٫۶٫۱ ملغی گردد. 
 
سیف اله امیری 
مدیرکل دفتر صنایع معدنی 
توضیحات تکمیلی:
شماره: ٦٠٫٥٥٥٢٥ 
تاریخ: ١٤٠٠٫٠٢٫٢٠ 
جناب آقای عباسپور 
مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات 
موضوع: ساماندهی صادرات محصولات فولادی (مقاطع طویل) 
باسلام و احترام 
با توجه به بند (۱) مصوبه کمیته تخصصی - مشورتی ساماندهی عرضه و تقاضای فولاد مورخ ۱۴۰۰٫۰۱٫۳۰ به پیوست فهرست واحدهای مجاز به صادارت محصولات فولادی (مقاطع طویل) با مشخصات اعلام شده و به همراه شناسه ملی  جهت ابلاغ به گمرک جمهوری اسلامی ارسال می گردد. 
لازم به ذکر است واحدهای لیست پیوست به مدت سه ماه از تاریخ ۱۴۰۰٫۰۲٫۲۵ نیازی به تأیید دفتر صنایع معدنی در سامانه فرامرزی گمرک ج.ا.ا (EPL) را ندارند، دستور فرمائید اقدام لازم صورت پذیرد و گزارش صادرات واحدهای مذکور به صورت ماهیانه به این دفتر ارائه گردد تا در صورت عدم رعایت کف عرضه در بورس کالا و عدم انجام تعهدات ارزی صادرات آنها تعلیق گردد.
ضمناً در صورت وجود متقاضی جدید برای صادرات تا اعلام لیست تکمیلی به گمرک صادرات آنها توسط این دفتر تائید می گردد. 
سیف اله امیری 
مدیرکل دفتر صنایع معدنی 

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

03 بهمن 1400

احکام مالیاتی قانون بودجه سال 1400

2

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

مصرف کننده نهایی به چه اشخاصی گفته می شود؟

1

دقیقه مطالعه

مهارت‌های فردی در محیط کار

13 اردیبهشت 1404

فیش حقوقی آنلاین | ساده، دقیق و بدون دردسر

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه