پیگیری دادیاران نسبت به تاخیر مراحل رسیدگی

جزییات بخشنامه

شماره: 52932
تاریخ: 1369/11/17

جناب آقای افرا دادستان محترم انتظامی مالیاتی بنابه گزارشهای واصله ، بعضی از ماموران تشخیص مالیات با وجود یادآوری های مکرر و موکد ، در مقاطعی از جریان تشخیص تا وصول مالیات ، از ارجاع پرونده به هیات حل اختلاف و صدور و ابلاغ برگ قطعی یا احاله وصول مالیات قطعی شده به اجراء درمواعد مقرر مسامحه نموده و گاهی مرحله ای از کار را که بموجب قانون یک ماه مهلت اقدام دارد، با چندین ماه تاخیر، انجام میدهند.
و چون اینگونه سهل انگاری ها بویژه در مورد پرونده هائی که متضمن مالیات قابل توجه میباشد، از مصادیق تخلفات و تقصیرات موضوع بند الف ماده 264 قانون مالیاتهای مستقیم ( مصوب اسفند 1366) بشمار میرود، لذا برای مقابله جدی با چنین مواردی ، لازم است اقدامات زیر را معمول دارند:
1- به هریک از ادارات کل مالیاتی تهران یک نفر از آقایان دادیاران انتظامی مالیاتی اعزام و ضمن استقرار در محل موظف گردد تاخیر اقدام در تشخیص ، قطعیت و وصول مالیات پرونده های مهم را به مدیرمربوط گزارش و موارد مقتضی را جهت بررسی علل و درصورت لزوم تعقیب متخلف به آن دادستانی اعلام نمایند.
2- آقایان ممیزین کل مالیاتی از جهت نظارت بر انجام بموقع کار پرونده های ابوابجمعی خود مسئولیت مستقیم داشته اند و لازم است فهرست پرونده های مالیاتی مهم را که نشان دهنده مراحل و مهلت اقدام هر پرونده میباشد، در دسترس داشته باشند.
3- ضمن ترتیب هماهنگی قبلی در این زمینه با مدیران مربوط، رونوشت این نامه نیز جهت اطلاع و فراهم نمودن زمینه اعمال نظارت آقایان دادیاران ، برای آنان ارسال گردیده است . ضمنا دستور فرمائید در پایان هر ماه ، موارد تاخیر اقدام پرونده های مهم با مشخصات هرپرونده ، چگونگی پیشرفت کار در هر یک از ادارات مالیاتی را به اینجانب گزارش نمایند.

احمد حسینی
معاون درآمدهای مالیاتی

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

01 بهمن 1403

جدول مالیات حقوق ۱۴۰۴+ روش دقیق محاسبه

1

دقیقه مطالعه

اخبار و اطلاعیه‌ها

19 شهریور 1403

اینتاکد و مالیات مشاغل

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

مقایسه وکیل مالیاتی با شغل های مرتبط

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه