برای دسترسی به آزمون شبیه سازی شده کارشناس رسمی دادگستری کلیک کنید

برنامه ریزی اجرای فرآیند حسابرسی مالیاتی اظهارنامه های عملکرد سال 1399 مودیان با اهمیت شناسایی شده ناشی از خروجی اول دریافتی از سامانه سنجش ریسک مودیان به صورت همزمان در تمامی منابع مالیاتی

جزییات بخشنامه

شماره: 200/51900/د
تاریخ: 1400/08/26

پیرو نامه شماره 49547/235/د مورخ 1400/08/18 دفتر حسابرسی مالیاتی عنوان اداره کل فناوری اطلاعات درخصوص ارسال فهرست مودیان اشخاص حقوقی با اهمیت شناسایی شده که در اجرای مفاد ماده (97) اصلاحی مصوب 1394/04/31 قانون مالیات­های مستقیم از طریق اعمال قواعد ریسک بر روی داده ­های اطلاعاتی موجود، با توجه به قرار­گیری در محدوده ریسک بالا، به عنوان مودی پر ریسک شناسایی شده­ اند و تعیین درآمد مشمول مالیات آنها الزاما از مسیر اجرای فرآیند حسابرسی مالیاتی اظهارنامه تسلیمی در موعد مقرر مطابق مقررات آنها صورت خواهد پذیرفت
 

، به آگاهی می­رساند:



با توجه به سطح اهمیت مودیان مذکور، رسیدگی همزمان به تمامی منابع مالیاتی عملکرد سال 1399 این دسته از مودیان، مطلوب نظر سازمان بوده و ضروری است مدیران کل محترم امور مالیاتی سراسر کشور شخصا با نظارت دقیق و تسریع در انجام صحیح فرآیند حسابرسی اظهارنامه ­های مودیان یاد­ شده با رعایت مفاد مواد (29) و (41) آیین­نامه اجرایی موضوع ماده (219) اصلاحی مصوب 1394/04/31 قانون مالیات­ های مستقیم و دستورالعمل شماره 522/99/200 مورخ 1399/11/27، به گونه­ای برنامه­ ریزی نمایند که حسابرسی اظهارنامه­ های عملکرد مودیان مورد نظر صرفا با تکمیل کاربرگ­های حسابرسی ابلاغ شده در مهلت زمانی سه ماهه و حداکثر تا تاریخ 15/12/1400 به صورت همزمان در تمامی منابع مالیاتی (مالیات بردرآمد، مالیات بر ارزش افزوده، حقوق، تکلیفی و رعایت مفاد ماده (169)) انجام و اوراق تشخیص آنها در سامانه عملیاتی سازمان صادر شود.
در همین راستا بررسی و ارزیابی عملکرد مدیران کل محترم امور مالیاتی در طول بازه زمانی اعلام شده بر اساس گزارش­های اعلام وضعیت فرآیند حسابرسی اظهارنامه­ های مذکور که هر ماهه توسط معاونت درآمد­های مالیاتی از سامانه­ های مربوطه استخراج و به اطلاع اینجانب خواهد رسید، صورت خواهد پذیرفت.
همچنین دادستانی انتظامی مالیاتی به عنوان مرجع نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل شماره 522/99/200 مورخ 1399/11/27 موظف به تدوین و پیاده سازی برنامه نظارت­های میدانی به منظور تطابق عملکرد ماموران مالیاتی با مفاد دستورالعمل یاد­شده بوده و هر ماهه نتایج حاصله را به اینجانب گزارش خواهد نمود.
داود منظور
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور

مطالب مرتبط

0

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

06 اردیبهشت 1404

حق سنوات و پایه سنوات

1

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

2

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

05 خرداد 1401

جدول حقوق کارگران در سال 1401

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

تفاوت کد اقتصادی قدیم و جدید

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه