پذیرش فاکتور فروش اسلک واکس صادره از شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین

علاقه مندی

جزییات بخشنامه

پذیرش فاکتور فروش اسلک واکس صادره از شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین


طبقه بندی:1393
شماره:150734/358
ناظرین /مدیران کل /مدیران محترم گمرکات مستقل
با سلام و احترام بپیوست تصویر نامه شماره 3406/93/ص مورخ 93/08/07 ستاد مرکزی مبارزه با قاجاق کالا و ارز در خصوص پذیرش فاکتور فروش اسلک واکس صادره از شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین (بعنوان اسناد منشا) به واحدهای تولیدی پارافین و فوتس اویل (عضو تعاونی مربوطه ) ارسال و اعلام میدارد:
1- شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین پس از خریداری محموله اسلک واکس از چهار شرکت تولیدی روغن تصفیه اول (شامل: شرکتهای نفت ایرانول ، بهران، سپاهان و پارس) مجاز می باشد بدون واسطه محموله مزبور را بعنوان مواد اولیه مورد مصرف به واحدهای تولیدی پارافین و فوتس اویل (عضو تعاونی مذکور) که دارای کارت عضویت ومعرفی شده از سوی شرکت تعاونی فوق الذکرمی باشند بفروش برساند.
2- واحدهای تولیدی مورد اشاره که اسلک واکس مورد نیاز خود را از طریق تعاونی مزبور تهیه می نمایند در زمان اظهار محموله صادراتی خود ملزم به ارائه اصل فاکتور خرید اسلک واکس بعنوان اسناد منشا از تعاونی مربوطه و نیز اصل فاکتور خرید اولیه اسلاک وکس (صادره از چها رشرکت تولیدی روغن صدرالذکر بنام شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین) به گمرک ذیربط می باشند.
3- ضروریست پس از اخذ اصل فاکتور اولیه خرید اسلاک وکس (صادره ازچهار شرکت معرفی شده و بنام شرکت تعاونی تولیدکنندگان پارافین(بعنوان خریدار) و ممهور نمودن اصل فاکتور به مهر کسر میزان استفاده شد (به میزان فاکتور صادره از شرکت تعاونی ) در روی متن آن ، ضمن تحویل اصل فاکتور اولیه به ذینفع تصویری از آن به همراه اصل فاکتور محموله خریداری شده از شرکت تعاونی مربوطه را ضمیمه اظهارنامه صادراتی نگهداری و با رعایت سایر مقررات و ضوابط مربوطه نسبت به انجام تشریفات صدور اقدام لازم معمول نمایند.
حسن علیدوستی
مدیرکل دفتر صادرات

مطالب مرتبط

آموزه های مالیاتی

22 فروردین 1404

واکنش به صورت حساب در سامانه مودیان

0

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

13 خرداد 1401

نکات مهم قانون مالیات های مستقیم

1

دقیقه مطالعه

آموزه های مالیاتی

03 بهمن 1400

احکام مالیاتی قانون بودجه سال 1400

2

دقیقه مطالعه

1

دقیقه مطالعه

دیدگاه کاربران

0 دیدگاه