.png)
صدور پیش نویس احکام برقراری مستمری فاز نخست: احکام بازنشستگی و نحوه تهیه لیست اولیه مستمری
جزییات بخشنامه
تاریخ بخشنامه
1399/07/16
دسته بندی
مدیرعامل
شماره بخشنامه
1000-99-6492
وضعیت سند
معتبر است
تاریخ آخرین بروزرسانی
1403/12/27
تاریخ:1399/7/16
موضوع: صدور پیش نویس احکام برقراری مستمری فاز نخست احکام بازنشستگی و نحوه تهیه لیست اولیه مستمری
معاونین محترم
مدیران کل محترم ستادی
مدیران کل محترم تامین اجتماعی استان ها
با سلام
به منظور ارائه خدمات بهنگام و افزایش رضایت مندی مخاطبین و همچنین در راستای اصلاح فرآیندها و رویه های جاری در خصوص نحوه صدور احکام برقراری مستمری بازنشستگی آن دسته از بیمه شدگان اجباری که وفق ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی فاصله یک تا دو ماه بین زمان ترک کار بیمه شده تا تاریخ ارسال آخرین لیست پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما ایجاد میشود و این امر موجب وقفه دو تا سه ماه بین ترک کار بیمه شده و ارائه تعهدات میگردد توجه ادارات کل استانها و واحدهای اجرایی تابعه را به رعایت و اجرای دقیق مفاد این دستور اداری جلب می نماید:
الف) مشمولین آن دسته از بیمه شدگان متقاضی برقراری مستمری بازنشستگی که نوع بیمه آنان اجباری بوده و پس از گذشت تاریخ ترک کار اعلام شده از سوی کارفرما با رعایت ماده ۳۹ قانون مهلت ارسال آخرین لیست پرداخت حق بیمه منتهی به ترک کار آنان سپری نشده باشد.
ب) فرآیند اجرایی:
۲- فعال سازی وضعیت پرونده و ثبت و اصلاح تاریخ خاتمه کفالت افراد تبعی به منظور پرداخت بهنگام مستمری و جلوگیری از ایجاد وقفه در ارائه خدمات درمانی به بیمه شده و افراد تحت تکفل وی میبایست بلافاصله نسبت به فعال سازی وضعیت پرونده و ثبت شماره حساب بانکی و همچنین پس از کنترل وضعیت افراد تبعی نسبت به ثبت تاریخ خاتمه کفالت آنان با توجه به مقررات مربوطه اقدام نمایند.
۳-محاسبه لیست مستمری اولیه واحدهای اجرایی مکلفند همزمان با محاسبه گروهی لیست مستمری ماهیانه نسبت به محاسبه جداگانه لیست مستمری اولیه ماهیانه نیز اقدام نمایند. لیست مذکور به صورت تفکیک شده و جدا از لیست مستمری ماهیانه ثبت و قابل مشاهده خواهد بود. حداکثر زمان پرداخت مستمری اولیه به بیمه شدگان مشمول این دستور اداری سه ماه خواهد بود.
۴- صدور حکم قطعی مستمری به محض ارائه آخرین لیست پرداخت حق بیمه و ثبت کامل سوابق بیمه شده تا تاریخ ترک کار اعلام شده توسط کارفرما، واحد اجرایی میبایست در اسرع وقت نسبت به صدور حکم قطعی برقراری مستمری بازنشستگی بیمه شده اقدام نماید. هم زمان با صدور حکم قطعی بازنشستگی وضعیت پیش نویس حکم مستمری از «فعال» به مختومه» تبدیل شده و مابه التفاوت مستمری و مزایای جنبی بین مبالغ استحقاقی با مبالغ پرداخت شده در لیست مستمری اولیه به صورت هوشمند در اولین لیست مستمری ماهیانه محاسبه و منظور خواهد شد.
نکات مهم
۱ تاریخ صدور پیش نویس حکم برقراری مستمری بازنشستگی لزوما میبایست پس از تاریخ ترک کار اعلام شده توسط کارفرما باشد.
۲ ضروری است از انتقال این دسته از پرونده های مستمری قبل از صدور حکم قطعی برقراری مستمری بازنشستگی و اولین پرداخت در لیست ماهیانه مستمری جدا خودداری گردد.
۳ هیچگونه تغییری از طریق اصلاح اطلاعات در خصوص پیش نویس احکام برقراری مستمری امکان پذیر نخواهد بود.
مسئول حسن اجرای این دستور اداری مدیران کل معاونین روسای ادارات مستمریها وصول حق بیمه نامنویسی و حسابهای انفرادی امور بیمه شدگان امور مالی امور اداری و فن آوری اطلاعات ادارات کل استانها و مسئولین ذی ربط در واحدهای اجرایی شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین و شرکت کتاب گستر خواهند بود.

مطالب مرتبط
دیدگاه کاربران
0 دیدگاه
جزییات بخشنامه 1000-99-6492
تاریخ بخشنامه
1399/07/16
آخرین بروزرسانی
1403/12/27
دسته بندی
مدیرعامل
شماره بخشنامه
1000-99-6492
وضعیت سند
معتبر است

دوره های مرتبط
اشتراک های پیشنهادی
کتاب های مرتبط

440,000
380,000 تومان
13.64%
--:--:--:--

180,000 تومان
0%
--:--:--:--

500,000
420,000 تومان
16%
--:--:--:--